Over mij

Over MIJ

 

Mijn naam is Sanne Verschuuren, ik ben geboren in 1990 en opgegroeid op een boerderij in de Noordoostpolder. Sinds 2009 woon ik met veel plezier in Haarlem. Ik heb Docent Dans gestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Gedurende deze opleiding kreeg ik te maken met psychische klachten en terwijl ik in therapie ging bij een antroposofische gezondheidsinstelling groeide mijn interesse voor de antroposofie en daarmee ook mijn liefde voor de natuur en de bio-dynamische landbouw. In mijn herstelperiode heb ik een tijd vrijwilligerswerk gedaan bij een bio-dynamisch fruittuin bedrijf. Daarna ging ik terug naar de culturele sector, maar dan meer op de achtergrond. Ik werkte als Office Manager bij een dansschool en productiebedrijf, als productieleider bij een klein dansgezelschap en als medewerker publieksdienst bij een theater- en filmhuis. 

Het begeleiden van mensen kwam steeds opnieuw op mijn pad, en ik besloot in 2017 de opleiding SPH + ervaringsdeskundigheid te gaan doen. Momenteel werk ik sinds begin 2020 als ervaringsdeskundige op een herstelacademie bij de GGZ. Hierin probeer ik mijn ervaring in te zetten om anderen te ondersteunen in hun herstel.

Daarnaast heb ik een voorliefde voor spiritualiteit en verdiep ik mij graag in yoga, meditatie en filosofie, de antroposofie en de Indiase gezondheidsleer Ayurveda. Ook deze thema’s wil ik zeker aan de orde laten komen in mijn podcast. In 2020 heb ik de Yoga Basisopleiding bij Samyama Yoga in Naarden afgerond en 2021 het eerste jaar van de 3-jarige docentenopleiding Raja Yoga Docentenopleiding bij Samyama. 

In oktober 2021 ben ik moeder geworden van een prachtige zoon.