Over mij

Over MIJ

Mijn naam is Sanne Verschuuren, ik ben 30 jaar en ik ben opgegroeid in de Noordoostpolder. Sinds ruim tien jaar woon ik met veel plezier in Haarlem. Ik heb Docent Dans gestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Al tijdens de opleiding bleek dat het docentschap, het makerschap en het performen niet (genoeg) bij mij paste. In combinatie met een ontwrichtende priv√©situatie, mijn psychische kwetsbaarheid en mijn algehele gevoeligheid zorgde dit ervoor dat ik twee burn-outs kreeg en depressief werd. Tijdens mijn herstel in die tijd, is mijn liefde voor de natuur, de antroposofie en de biologisch-dynamische landbouw ontstaan. Na een tijd vrijwilligerswerk te hebben gedaan bij biologisch dynamisch bedrijf De Fruittuin van West, ging ik toch terug naar de culturele sector.  In de culturele sector voelde ik me thuis, maar dan meer op de achtergrond. Vervolgens heb ik gewerkt als Office Manager bij een dansschool, als Productieleider bij een klein (dans)gezelschap en als Medewerker Publieksdienst bij de Toneel- en Filmschuur in Haarlem.

Twee jaar geleden begon mijn passie voor het ondersteunen van mensen in hun herstel langzaam te groeien. Zelf heb ik de nodige ervaring met psychische kwetsbaarheid en verschillende behandelingen, en ik voelde dat deze ervaringskennis waardevol was. Mijn wens om als Ervaringsdeskundige te gaan werken ontstond. Ik ben toen de opleiding SPH + Ervaringsdeskundigheid gaan doen, en ik voelde dat dit was wat ik wilde doen. Helaas kreeg ik tijdens deze studie (na op een meditatie retraite geweest te zijn) een psychose/spirituele ervaring en moest ik mijn studie afbreken. Na een herstelproces van anderhalf jaar, werk ik sinds februari 2020 met heel veel plezier als Ervaringsdeskundige bij GGZ Noord-Holland-Noord bij de herstelwerkplaats in Hoorn.

Daarnaast heb ik een voorliefde voor spiritualiteit en verdiep ik mij graag in yoga, meditatie en filosofie. Afgelopen jaar heb ik de Raja Yoga Basisopleiding bij Samyama Yoga in Naarden afgerond en komend jaar ga ik verder met de 3-jarige Raja Yoga Docentenopleiding bij Samyama. Hier vind ik rust en verdieping.